Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Nyúl Péter


Budapest Bábszínház

2017. május 30. 10:00

Nyúl Péter Színházterem Az előadás időtartama: 80 perc (1 szünettel)

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Nyúl család. Ez volt a családnevük, hogy: Nyúl. És nemhiába, hiszen nyuszik voltak ők egytől-egyig, ízig-vérig, tapsifültől farokbojtig, meg vissza. Egy nagy tölgyfa gyökerei között éltek, egy két és félszobás üregben, az erdő szélén. A családot Nyúl Mama vezette, ő ügyelt az odútartásra, ő tartott rendet az üreg táján, és nevelte egyedül négy gyermekét: Tapsit, Fülest, Pamacsot, és végül, de nem utolsó sorban, sőt… Pétert.”

Nyúl Péterrel mindig történik valami. Mágnesként vonzza a bajt, a galibát. Mesénk kezdetén – Nyúl mama határozott tiltása ellenére – átszökik a szomszéd Gergelyfi bácsi veteményeskertjébe, ahol nem várt találkozások és hihetetlen kalandok várnak rá. A több évet felölelő történetben Péter testvérei felnőnek és családot alapítanak, de vajon a rosszcsont nyúlfinak benő valaha a feje lágya? (Nem.) Vajon felnőttként is épp olyan lesz, mint gyerekként? (Persze. Sőt.)

A nagy sikerű Boribon és Annipanni alkotói ezúttal Beatrix Potter bájos állatmeséiből készítenek előadást az óvodás és kisiskolás közönségnek. Meg a szüleiknek. És minden gyereknek, aki nem akar még felnőni, no meg minden felnőttnek, aki nem felejtette el, milyen volt gyereknek lenni.

Író: Beatrix Potter

A hangfelvételen közreműködtek: Varázshangok Gyermekkar (kórusvezető: Gupcsó Gyöngyvér), Budapest Chamber Sinfonietta

Ajánlott életkor: 3+

Fotó: Éder Vera